ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

МАКСИМЧУК Володимир Яремович

Доповідач:

МАКСИМЧУК Володимир Яремович

Підготував:

Відділ земельних відносин апарату Вигодської селищної ради

Статус:

Новий проект

Дата:

11.09.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ ___ - 47/2024
Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Микуляк К.А.

ПРОЄКТ
ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
 (сорок сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
від   26.09.2024 №    -47/2024
смт. Вигода

Про затвердження проєкту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення
якої змінюється із земель для ведення особистого селянського
господарства у землі для будівництва та обслуговування
житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
гр. Микуляк К.А.
 
Розглянувши заяву гр. Микуляк Ксенії Анатоліївни  жительки м.Івано-Франківськ,  вул.Галицька ,36, корп.Б, кв.8,  про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2762 га в с.Вишків, ур. Кривуля, а також розроблений ФОП «Петрованчук Роман Юрійович» проєкт землеустрою щодо зміни цільового призначення та Витяг з Державного реєстру речових прав, номер відомостей про речове право :51464650 від 21.08.2023 року, керуючись статтями 12, 116, 118, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», статтею 16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вигодська селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2762 га (кадастровий номер 262208801:01:002:0878) в с.Вишків, ур. Кривуля гр. Микуляк Ксенії Анатоліївні.
2. Гр. Микуляк Ксенії Анатоліївні зареєструвати право власності на дану земельну ділянку у встановленому законодавством порядку.
3. Попередити гр. Микуляк Ксенію Анатоліївну про те, що в разі не проведення реєстрації права власності на земельну ділянку (речове право) протягом одного року з дня здійснення державної реєстрації земельної ділянки, державна реєстрація земельної ділянки підлягає скасуванню.
4. Гр. Микуляк Ксенію Анатоліївну приступити до використання земельної ділянки за цільовим  призначенням після реєстрації речового права на земельну ділянку та отримання  правовстановлюючих документів  на  земельну  ділянку.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань ,промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних  відносин.

 
Селищний голова                                                         Микола МАЦАЛАК