ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

МАКСИМЧУК Володимир Яремович

Доповідач:

МАКСИМЧУК Володимир Яремович

Підготував:

Відділ земельних відносин апарату Вигодської селищної ради

Статус:

Новий проект

Дата:

28.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ ___ - 44/2024
Про  надання  дозволу  на  розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Микуляк І.В.

ПРОЄКТ
ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
(сорок четверта сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від   10.07.2024 №    -44/2024
смт. Вигода
 
Про  надання  дозволу  на  розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду гр. Микуляк І.В.
 
Розглянувши заяву гр. Микуляк Інни Василівни жительки  с. Вишків                            вул. Центральна, 100, Калуського району Івано-Франківської про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду  площею 0.2284 га для сінокосіння в с. Вишків урочище «Чертіж», беручи до уваги рішення сесії Вишківської сільської ради від 08 вересня 2006 року № 154-5/06 ,відповідно до статтей 12, 93, 116, Земельного кодексу України, статтею 33 Закону України  «Про оренду землі», відповідно до статті 56 Закону України  «Про землеустрій», та керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про  місцеве  самоврядування  в Україні», Вигодська селищна рада:
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Надати дозвіл гр. Микуляк Інні Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0.2284 га в оренду для сінокосіння в с. Вишків  урочище «Чертіж».        
2. Гр. Микуляк Інні Василівні замовити в суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду для сінокосіння в с. Вишків урочище «Чертіж» та подати погоджену у встановленому законодавством порядку документацію на затвердження Вигодської селищної ради.
3. Зазначений дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду  земельної ділянки не надає гр. Микуляк Інні Василівні права володіти, розпоряджатися вказаними ділянками до моменту державної реєстрації цих прав у відповідності до чинного законодавства України.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних  відносин.
Селищний голова                                                                    Микола МАЦАЛАК