ПРОЄКТ РІШЕННЯ № ___ - 44/2024

ПРОЄКТ
ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
(сорок четверта сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від   10.07.2024 №    -44/2024
смт. Вигода
 
Про  надання  дозволу  на  розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
в оренду земельної ділянки
товариству з обмеженою відповідальністю «Лайфселл»
 
Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Лайфселл» про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій орієнтовною площею 0,0200 га в с.Лолин, Калуського району, Івано-Франківської області, керуючись статтями 12, 79-1, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вигодська селищна рада
 
                                                                В И Р І Ш И Л А:
 
1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Лайфселл» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій орієнтовною площею 0,0200 га в с.Лолин, Калуського району, Івано-Франківської області.
2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Лайфселл» замовити в суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій орієнтовною площею 0,0200 га в с.Лолин, Калуського району, Івано-Франківської області та  подати погоджену у встановленому законодавством порядку документацію на затвердження сесії селищної ради.
3. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних відносин.
 
Селищний голова                                                                   Микола    МАЦАЛАК