ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

ДОВЖАНСЬКИЙ Юрій Васильович

Доповідач:

ДОВЖАНСЬКИЙ Юрій Васильович

Підготував:

Відділ житлово-комунального господарства, капітального будівництва, архітектури, містобудування та комунального майна апарату Вигодської селищної ради

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

28.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ ___ - 44/2024
Про внесення змін до рішення Вигодської селищної ради від 24.12.2020 року № 71-2/2020 «Про затвердження змін до Генерального Плану села Старий Мізунь»

ПРОЄКТ
 
ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
(сорок четверта сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 10.07.2024 № _____ - 44/2024
смт. Вигода
 
Про внесення змін до рішення
Вигодської селищної ради від
24.12.2020 року № 71-2/2020
«Про затвердження змін до
Генерального Плану села Старий Мізунь»
 
Розглянувши лист Івано-Франківської філії Державного підприємства Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя від 11.06.2024 року № 7/145, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи пропозиції постійної комісії Вигодської селищної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних відносин, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», Вигодська селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       Внести зміни до рішення  Вигодської селищної ради від 24.12.2020 року № 71-2/2020 «Про затвердження змін до Генерального Плану села Старий Мізунь», а саме:
  1. Пункт 1 рішення викласти у новій редакції:
«1. Затвердити містобудівну документацію «Зміни до генерального плану, суміщені з детальним планом території під вітрові електростанції» у с. Старий Мізунь Калуського (Долинського) району Івано-Франківської області».
  1. Пункт 2 рішення викласти у новій редакції:
«2. Внести зміни до Генерального плану с. Старий Мізунь Калуського (Долинського) району Івано-Франківської області, затвердженого у 2015 році у частині, що передбачена містобудівною документацією «Зміни до генерального плану, суміщені з детальним планом території під вітрові електростанції».
  1. Пункт 4 рішення викласти у новій редакції:
«4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Вигодської селищної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних відносин». 

Селищний голова                                                         Микола МАЦАЛАК

ДОДАТКИ

1 4 ПРОЄКТ рішення про внесення змін до рішення по Генплану села Старий Мізунь.pdf Переглянути