ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

ДОВЖАНСЬКИЙ Юрій Васильович

Доповідач:

ДОВЖАНСЬКИЙ Юрій Васильович

Підготував:

Відділ житлово-комунального господарства, капітального будівництва, архітектури, містобудування та комунального майна апарату Вигодської селищної ради

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

26.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ ____-39/2024
Про надання  згоди на  передачу нерухомого комунального  майна  Вигодської  селищної ради  в суборенду  

ПРОЄКТ

ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
(тридцять дев’ята сесія)
 
РІШЕННЯ

 

від   28.02.2024  №     -39/2024
смт.Вигода
 
 
Про надання  згоди на  передачу нерухомого
комунального  майна  Вигодської  селищної
ради  в суборенду  
 
Розглянувши звернення фізичної  особи – підприємця БОЙКІВ  Тетяни  Михайлівни  від 14.02.2024 року, лист Комунального некомерційного підприємства «Вигодська  міська  багатопрофільна  лікарня» Вигодської селищної ради від  15.02.2024 р. №01/30, відповідно до  статті 22 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», пункту 169 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 (зі змінами), враховуючи  пропозиції постійної комісії Вигодської  селищної  ради з питань гуманітарної політики та комунального майна, керуючись  статтею  26, пунктом 5 статті 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вигодська  селищна  рада

 
ВИРІШИЛА: 

 

  1. Надати згоду фізичній особі – підприємцю БОЙКІВ  Тетяні  Михайлівні (далі – Орендар) на передачу в суборенду орендованих приміщень за договором оренди нерухомого майна, що є комунальною власністю Вигодської  селищної  ради від 27.06.2023 року №129, а саме – частини нежитлового приміщення загальною площею 22,7 кв.м., Комунального некомерційного підприємства «Вигодська  міська  багатопрофільна  лікарня» Вигодської селищної ради розміщене за адресою: вул.Січових  Стрільців,2 с.Старий  Мізунь Калуський  район  Івано – Франківська  область на строк, що не перевищує строку дії договору оренди нерухомого майна  зі збереженням цільового призначення.
  2. Орендарю протягом трьох робочих днів з дня укладення договору суборенди надати орендодавцю один примірник договору суборенди та інформацію про суборендаря в обсязі, визначеному чинним законодавством.
  3. Різниця між платою за суборенду та платою за договором оренди, у разі наявності такої різниці, спрямовується орендарем до селищного бюджету.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Вигодської  селищної  ради з питань гуманітарної політики та комунального майна.

 

Селищний  голова                                                               Микола  МАЦАЛАК

ДОДАТКИ

1 29 ПРОЄКТ рішення про надання згоди на суборенду нерухомого комунального майна .pdf Переглянути