ПРОЄКТ РІШЕННЯ № ____- 33/2023

ПРОЄКТ
 

ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
(тридцять третя  сесія)
 
РІШЕННЯ

 
від        2023 №    -33/2023
смт. Вигода
 
Про припинення права користування
земельною ділянкою гр. Медульки І.Т.
 
                   Розглянувши заяву гр. Медульки Івана Тимофійовича, жителя                 с. Вишків, вул. Нова,113 про вилучення із користування земельної ділянки площею 0,4000  га в с. Вишків урочище «Плати» для ведення особистого селянського господарства, яка була в його користуванні, беручи до уваги пункт 9 рішення 11 сесії 21 скликання Вишківської сільської Ради народних депутатів від 08 червня 1993 року «Розгляд заяв громадян», керуючись статтями 12, 141 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вигодська  селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
        1.Припинити гр. Медульці Івану Тимофійовичу право користування земельною ділянкою площею 0,4000 га в с. Вишків ур. Плати для ведення особистого селянського господарства в зв’язку з добровільною відмовою від права на земельну ділянку.
        2.У пункті 9 рішення 11 сесії 21 скликання Вишківської сільської Ради народних депутатів від 08 червня 1993 року «Розгляд заяв громадян»  слова та цифри «дооблікувати–0,40га» вважати такими, що втратили чинність.
        3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних  відносин.
 
                
 
Селищний голова                                                                       Микола МАЦАЛАК