ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

МАКСИМЧУК Володимир Яремович

Доповідач:

МАКСИМЧУК Володимир Яремович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

12.09.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ ____- 33/2023
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність гр. Паньків Л.М.

ПРОЄКТ

 
ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
(тридцять третя  сесія)
 
РІШЕННЯ
 

від        2023 №    -33/2023
смт. Вигода
 
Про затвердження технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  
та передачу земельної ділянки у власність
гр. Паньків Л.М.
    
          Розглянувши заяву гр. Паньків Любомира Михайловича жителя с. Кропивник, вул.Малина, 5  про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  площею 0,1021 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, технічну документацію із землеустрою, розроблену ФОП Кузнєцова Г.І., взявши до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку  номер витягу НВ-5900637382022 від 13.06.2022 року ,  керуючись  статтями 12, 116, 120, 121, 122, 186 Земельного кодексу України, статтею 55 Закону України «Про землеустрій», частиною 5 статті 16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вигодська селищна рада
                                                  
                                                                В И Р І Ш И Л А:
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1021 га в с. Кропивник по вул. Малина,5 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Паньків Любомиру Михайловичу.
2. Передати у власність гр. Паньків Любомиру Михайловичу  земельну ділянку площею 0,1021га  в с. Кропивник  вул. Малина,5 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (кадастровий номер земельної ділянки: 2622082601:01:003:0857).
3. Попередити гр.  Паньків Любомира  Михайловича  про те, що в разі не проведення реєстрації права власності на земельну ділянку (речове право) протягом одного року з дня здійснення державної реєстрації земельної ділянки  державна реєстрація земельної ділянки підлягає скасуванню.
4. Гр. Паньків Любомиру Михайловичу  приступити до використання земельної ділянки за цільовим  призначенням після реєстрації речового права на земельну ділянку та отримання  правовстановлюючого документа, що підтверджує це право.
5.В пункті 58   рішення 18 сесії Кропивницької сільської Ради народних депутатів від 25.12.1993 року "Про передачу земель у приватну власність " слова та цифри «для обслуговування житлового будинку –0,12   га» вважати таким , що втратило чинність.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних  відносин.
                 
 
 
Селищний голова                                                                              Микола МАЦАЛАК