ПРОЄКТ РІШЕННЯ № ____- 33/2023

ПРОЄКТ
ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
(тридцять третя сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від  26.09.2023    № ____ -33/2023
смт.Вигода
 
Про ініціювання розроблення
місцевого енергетичного плану
Вигодської селищної територіальної громади на період до 2030 року
 
З метою ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, зменшення несприятливого впливу на довкілля шляхом зниження викидів парникових газів (CO2) на території Вигодської селищної територіальної громади, а також для залучення зовнішніх ресурсів у розвиток громади, керуючись статтею 6 Законом України «Про енергетичну ефективність», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Вигодська селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Ініціювати розроблення місцевого енергетичного плану Вигодської селищної територіальної громади на період до 2030 року.
2. Визначити головним розробником місцевого енергетичного плану Вигодської селищної територіальної громади на період до 2030 року сектор економічного розвитку, інвестицій та проєктної діяльності апарату Вигодської селищної ради.         
3. Створити координаційно-робочу групу з питань сталого енергетичного розвитку Вигодської селищної територіальної громади та затвердити її персональний склад (Додаток 1).
4. Затвердити Положення про координаційно-робочу групу з питань сталого енергетичного розвитку Вигодської селищної територіальної громади (Додаток 2).
5. Затвердити орієнтовний план-графік засідань координаційно-робочої групи з питань сталого енергетичного розвитку Вигодської селищної територіальної громади (Додаток 3).
6. Координаційно-робочій групі з питань сталого енергетичного розвитку Вигодської селищної територіальної громади забезпечити планування та координацію розроблення проєкту місцевого енергетичного плану Вигодської селищної територіальної громади на період до 2030 року.
7. Відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради, Відділу культури Вигодської селищної ради, Відділу фінансів Вигодської селищної ради, комунальному некомерційному підприємству «Вигодська міська багатопрофільна лікарня» Вигодської селищної ради, комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медичної допомоги» Вигодської селищної ради, комунальному підприємству «Вигодський комбінат комунальних підприємств», комунальному підприємству «Центр спадщини Вигодської вузькоколійки» забезпечити надання необхідної інформації для розробки місцевого енергетичного плану Вигодської селищної територіальної громади на період до 2030 року.
8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Вигодської селищної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності та розвитку громади.
 

Селищний голова                                                                      Микола МАЦАЛАК