ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

ДОВЖАНСЬКИЙ Юрій Васильович

Доповідач:

ДОВЖАНСЬКИЙ Юрій Васильович

Підготував:

Відділ житлово-комунального господарства, капітального будівництва, архітектури, містобудування та комунального майна апарату Вигодської селищної ради

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

12.09.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ ____- 33/2023
Про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у с. Вишків (гр. МИКУЛЯК К. А.)  

ПРОЄКТ

 
ВИГОДСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
восьме скликання
(тридцять третя сесія)
 
РІШЕННЯ
 

від  26.09.2023 № _____ - 33/2023
смт. Вигода
 
Про надання дозволу на розроблення
детального плану території для будівництва
і обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд
у с. Вишків (гр. МИКУЛЯК К. А.)
 
Розглянувши заяву громадянки МИКУЛЯК Ксенії Анатоліївни про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки площею 0,2762 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована в урочищі «Кривуля» у с. Вишків Калуського району, Івано-Франківської області, взявши до уваги інформацію з Державного реєстру речових прав від 23.08.2023 року № 343829927, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 року № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (зі змінами), Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи пропозиції постійної комісії Вигодської селищної ради з питань промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних відносин та керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування», Вигодська селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл громадянці МИКУЛЯК Ксенії Анатоліївні на розроблення детального плану території земельної ділянки площею 0,2762 га (кадастровий номер 2622080801:01:002:0878) в урочищі «Кривуля» у с. Вишків Калуського району Івано-Франківської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Фінансування робіт з планування території здійснюється за рахунок коштів громадянки МИКУЛЯК Ксенії Анатоліївни.
 
 
 
 
3. Детальний план території розглянути на громадських слуханнях та представити на розгляд та затвердження Вигодської селищної ради згідно чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію Вигодської селищної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та регулювання земельних відносин.
 
 
Селищний голова                                                         Микола МАЦАЛАК
 

ДОДАТКИ

1 Додаток 14.pdf Переглянути